Tekstvak:     — interieur - meubel- en projectstoffen, behang, lifestyle, advies en ontwerp , kado, delicatessen, origineel Engelse Schenkerij —

Bij Sense With… houden we van lekker eten en genieten

Leven in een fijne omgeving, genieten van alledaagse dingen. Proeven, voelen.

Naast een uitgebreide collectie voor het interieur, hebben we nog veel meer om het woongenot te beleven. Neerploffen op uw bank met prachtige kussens, terwijl op tafel een geurende kop thee of koffie staat.  Ook hiervoor hebben wij een scala aan smaken: TeaPigs thee uit Engeland, alles bio– en ecologisch puur natuur (zelfs de verpakking), met watertandende smaken als thee met echte stukjes chocolade, (alsof je een koekje in de thee doopt)  of popcornsmaak, rabarbergember, jasmijnparels….

Ook de bijzondere biologische thee van De TheeFabriek (Houwerzijl) en die van Yeh TeaFood (Amsterdam) ontbreekt niet in ons assortiment. Inmiddels hebben we meer dan 150 soorten thee. Daarnaast is de mogelijkheid uw eigen thee samen te laten stellen uit uw favoriete smaken, we mengen het speciaal voor u in handige 70 of 100 grams verpakkingen.  Of het nu rooibos, witte thee, groene thee, zwarte thee , vruchten of kruiden moet zijn...

Liever koffie? Dat kan! Met Union Hand Roasted (ook Engeland) haalt u hele koffiebonen of gemalen in huis uit Peru, Mexico, Indonesie, Brazilie, ...en natuurlijk FAIRTRADE. 

Geef  eens overheerlijke Italiaanse bonbons van Venchi, een specialiteit van Sense With… We pakken de bonbons natuurlijk gezellig in, zodat u ze prima kado kunt doen. (Maar zelf opeten mag natuurlijk ook…)

Een deel van de opbrengst van de bonbons komt ten goede aan Hospice ‘t Huis de Pastorie te Dalfsen. We dragen hen een zeer warm hart toe.

Hospice ‘ t Huis De Pastorie

 

We verkopen ook biologische Italiaanse wijnen, van een klein wijnhuis, daardoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en prachtige wijnen.

Van Marchesi di San Giuliano hebben wij de overheerlijke handbereidde mandarijnmarmalade en sinaasappelhoning. Beslist een lekkernij voor een hightea.. San Giuliano is een landgoed in Sicilië dat al 800 jaar in het bezit is van de familie Marchesi Paterno Castello di San Giuliano. De gronden rondom het prachtige gebouw zijn bijzonder vruchtbaar. Hierdoor groeien er van oudsher de heerlijkste vruchten en andere natuurlijke grondstoffen waar smakelijke producten van worden gemaakt.