De leukste en lekkerste interieur en lifestylewinkel van Drenthe!

Door jarenlange ervaring op het vlak van interieur, ontwerp, design en de voorliefde voor Engeland, mooie materialen en kleuren, is Tessa Groeneweg  in 2015 gestart met ‘ SENSE WITH ...’.

Een ’interieurwinkel-maar-dan-anders’ met merken uit oa Engeland, Italië, Spanje, Zweden en Frankrijk voor wat betreft interieur– , meubel- en projectstoffen, wandbekleding, homefragrance– en lifestyleproducten, delicatessen zoals chocolade, honing, jam enz , smaakvol gecombineerd met de Engelse thee– en koffieschenkerij, ‘ Taste With…’  waar alles wat geserveerd wordt met liefde en homemade is bereid naar origineel Engelse recepten, vegetarisch, biologisch, met spelt van de molen en waar u het gevoel krijgt ‘thuis’ te zijn…

In de winkel aan de Noorderstraat 30 te Emmen

vind u 2 verdiepingen :

Op de begane grond is de English Tearoom Taste With...waar u kunt genieten van al het Engelse lekkers dat huisgemaakt is, maar ook prachtige serviezen van oa Royal Worcester, kadootjes, delicatessen om mee te nemen, interieurideetjes en nog veel meer.

Op de 1e verdieping vind u het stoffen– en behangparadijs van Sense With...: alle prachtige dessins kunt u bekijken in boeken en hangers, natuurlijk veel uit Engeland! Komt u er niet helemaal uit, dan wordt u vakkundig geholpen. U mag ook onder het genot van wat lekkers, rustig alles bekijken. Maak er een gezellig moment van om uw interieur te bepalen!

 

Tekstvak:     — interieur - meubel- en projectstoffen, behang, lifestyle, advies en ontwerp , kado, delicatessen, origineel Engelse Schenkerij —