Tekstvak:     — interieur - meubel- en projectstoffen, behang, lifestyle, advies en ontwerp , kado, delicatessen, origineel Engelse Schenkerij —

HOE leuk is dat:

Zo werden wij onlangs gebeld door de redactie van het programma ‘De Beste Van Nederland’van RTL4 met de mededeling, dat wij door hen waren uitgeroepen tot Beste Delicatessenwinkel van Drenthe !

We zijn beoordeeld door de redactie op social media, op likes, reviews, blogs, maar er is ook een mysteriegast geweest in onze winkel, die, zonder dat wij dat wisten, ons lovend heeft beoordeeld.

Hierdoor is Sense With in de categorie ‘de beste delicatessenwinkel’ uitgeroepen tot Winnaar van de provincie Drenthe en gaan we mee doen met het programma op RTL4 waarin we het opnemen tegen anderen in dezelfde categorie uit de overige provincies…

 

Hoe het werkt? We hebben een eigen vlog/promofilmpje moeten maken, hiervoor bedanken we natuurlijk Jordi van der Werf van WerfProductions voor het maken van de beelden, welke een paar weken voor de 1e uitzending online gaat. Hierop kan men dan stemmen. Het filmpje / bedrijf dat uiteindelijk de meeste stemmen weet te vergaren van het Nederlands publiek, krijgt de eeuwige roem van de beste van Nederland te zijn in de categorie delicatessenwinkels.

 

Zodra de link actief wordt waarop gestemd kan worden, zetten wij deze natuurlijk op onze site en social media

 

DUS:

hou ons in de gaten en als het zover is: STEM OP ONS!!